Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το ελεύθερο κάμπινγκ με αγαπημένους φίλους είναι μοναδική εμπειρία...

Η ζωή των διακοπών έχει αλλάξει και θα το αντιληφθείς όταν δεις τούς φίλους σου να στήνουν σκηνές και τροχόσπιτα σε κάθε αρμύρι.

Ολοι μας, θα ξεκλέψουμε 2 μέρες από την καθημερινότητά μας για να πάμε να στήσουμε μια σκηνή ή ένα τροχόσπιτο άν έχουμε. Να κοιμηθούμε κάτω από τα αστέρια, να νιώσουμε "το χύμα" της παραλίας, να ανάψουμε φωτιά, να ακούσουμε το τριζόνι πάνω στο δένδρο.

Το ελεύθερο κάμπινγκ είναι μοναδική εμπειρία...πόσο μάλλον με παρέα φίλους.
Πάντα μα πάντα όμως θα πρέπει να σέβεσαι το περιβάλλον και τους γύρω σου.
Ό,τι δώσεις, η φύση θα σου το γυρίσει πίσω.
Το ελεύθερο κάμπινγκ έχει την ταλαιπωρία του, αλλά η άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον αποζημιώνει και με το παραπάνω όσους το επιλέγουν για τα καλοκαιρινά τους Σαββατοκύριακα.
Γι’ αυτό άλλωστε έχει και φανατικούς φίλους.

Η ελεύθερη κατασκήνωση αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά αφού τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι πολύτιμα πράγματα για τη φύση.
Τα παιδιά, όσο περισσότερο χρόνο περνούν έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού, τόσο μεγαλύτερη άνεση αποκτούν στην επαφή τους με τη φύση.
Και δεν την φοβούνται, αλλά αντιθέτως τη σέβονται και την προστατεύουν.

Το κάμπινγκ δίνει τη δυνατότητα στην οικογένεια να απολαύσει μαζί υπέροχα φυσικά τοπία και να εκμεταλλευτεί τις χαρές του να ζεις μακρυά από το τσιμέντο της πόλης.
Στην καθημερινότητά μας ορισμένα πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα.
Μόνο όταν συγκεντρωθούμε γύρω από μια φωτιά σε μια ερημική και όμορφη παραλία, φάμε ένα νόστιμο γεύμα μαγειρεμένο σε ένα κατσαρολάκι και κοιμηθούμε σε έναν υπνόσακο κάτω από τα αστέρια θα εκτιμήσουμε όχι μόνο τη χαρά της συντροφικότητας, αλλά και το ζεστό μπάνιο και το δροσερό νερό που απολαμβάνουμε στο σπίτι μας.

Στο ελεύθερο κάμπινγκ συχνά επικρατεί μια αίσθηση κοινότητας και συντροφικότητας μεταξύ των κατασκηνωτών. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα συνάψετε φιλικούς δεσμούς με ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα συναντούσατε ποτέ. Το κάμπινγκ μαθαίνει στα παιδιά να οριοθετούνται απέναντι στους αγνώστους, αλλά και να απολαμβάνουν την παρέα τους γύρω από μια ωραία φωτιά.

Από τη ρουτίνα της καθημερινότητας (δουλειές, σχολεία, φροντιστήρια) σε μια οικογενειακή σκηνή στημένη σε μια όμορφη παραλία η απόσταση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται.
Χρειάζεται όρεξη και τότε, με αιτία το κάμπινγκ, θα δημιουργηθούν νέες αγαπημένες αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για όλη σας τη ζωή.

Κάπως έτσι ονομάζεται η ευτυχία...!!!

Την μοναδική αυτή εμπειρία έζησα και εγώ το προηγούμενο Σαββατόβραδο μαζί με αγαπημένους φίλους. Πέρασα όμορφα μαζί τους....τούς ευχαριστώ όλους.

Παύλος Σαμαράς
  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής