Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Την Κυριακή 31 Αυγούστου η ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Παλαμά

Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παλαμά, όπως ανακοινώθηκε έπειτα από την επίσημη πρόσκληση του νέου Δημάρχου Γ. Σακελλαρίου.

Αναλυτικά η πρόσκληση του κου Σακελλαρίου:

"Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή & χαρά για μας, να παρευρεθείτε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής  του Δήμου Παλαμά για την περίοδο 01-09-2014 έως 31-08-2019, που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Παναγιώτης Παλαμάς» στην ταχυδρομική διεύθυνση Πατρ. Γρηγορίου Ε΄& Παπάγου στις 31/08/2014 ημέρα Κυριακή & ώρα 11:00 π.μ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής