Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ...

Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
Άνθρωποι νοικοκυραίοι είδαν να φεύγει η γή κάτω απ τα πόδια τους, να εμπαίζονται και να εξαπατώνται για ακόμη μια φορά .

Άνθρωποι εργατικοί μυρμήγκια που μαζέψανε δραχμή δραχμή ν αποταμιεύσουν, να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν τα παιδιά τους, να φτιάξουν ένα ακίνητο για στέγη τους, να καμαρώνουν.

Τους τα πήραν στο χρηματιστήριο κατι σπουδαγμένο σαΐνια, στο κούρεμα των ομολόγων κατι διαπραγματευτές των Ευρωπαίων, στην απαξίωση των ακινήτων τους, στίς ληστρικές αντικειμενικές αξίες, στο τεκμήριο διαβίωσης.

Να μήν μπορεί ο συνταξιούχος βάσει των εισοδημάτων με κουτσουρεμένη τη σύνταξη του να μείνει στο σπίτι που έφτιαξε .
Να μην μπορεί να το πουλήσει ούτε στο ένα τρίτο τής αξίας του.

Να αναγκάζεται να το κλείσει, αλλά παρ όλα αυτά να πρέπει να πληρώνει τους τεράστιους φόρους. Με οργή και απελπισία, στα όρια της τρέλας, σκέπτεται να πάρει τον δρόμο για το χωριό του να μείνει στο μικροσκοπικό σπίτι απ όπου ξεκίνησε, άβολο χωρίς ανέσεις, στριμωχτά ..

Είδα ανθρώπους να κλαίνε μπροστά σ αυτό το ενδεχόμενο
- Δέν θέλω ν αυτοκτονήσω, λέει ο άλλος, ´αλλα δεν έμαθα και να σκοτώνω.

Αδιαφορείτε και ταπεινώνετε μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, πολύ μεγάλη, που είναι η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής κοινωνίας ...
Άξιος ο μισθός σας...!!!

Νίκος Ξανθόπουλος
(απο ανάρτησή του στο facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής