Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδριάζει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 το Δ.Σ. Παλαμά

Συνεδριάζει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μελών (Τακτικών – Αναπληρωματικών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ν.Π.Δ.Δ. – Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.).
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

2.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μελών (Τακτικών – Αναπληρωματικών) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την Επωνυμία:  «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά»....

Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

3.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μελών (Τακτικών – Αναπληρωματικών)  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την Επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλαμά».
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

4.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Παλαμά (Δ.Ε.Υ.Α.Π.).
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

5.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό μελών (Τακτικών – Αναπληρωματικών) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλαμά (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.).
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

6.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν. 1566 / 85.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

7.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

8.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εκλογής δύο (2) μελών της μειοψηφίας για τη συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες η Επιτροπή επιλαμβάνεται κατά τις διατάξεις του Ν. 3584 / 2007 ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

9.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συγκρότηση Επιτροπής για την διαπίστωση νόμιμης ή αυθαίρετης χρήσης πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, πλατειών, οδών και κοινόχρηστων χώρων για το οικονομικό έτος 2014.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

10.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής μικρών και μεγάλων έργων του Δήμου Παλαμά για το έτος 2014 και παραλαβής καλής εκτέλεσης εργασιών - υπηρεσιών.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

11.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το οικονομικό έτος 2014.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

12.-Συζήτηση και λήψη απόφαση για εκπροσώπηση του Δήμου Παλαμά στις διάφορες συναλλαγές με την Τράπεζα Πειραιώς.
Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.

13.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί επανεκμίσθωσης αγροτεμαχίων στην Έδρα του Δήμου και σε Τοπικές Κοινότητες.
Εισηγητής  Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Τζέλλας.

14.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής Φυσικού Εδάφους του έργου: «Κατασκευή αιθουσών στο 1ο Δημοτικό σχολείο Παλαμά».
Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.

15.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Δίκτυο Ακαθάρτων Πόλης Παλαμά.
Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.

16.- Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου: «Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων Δ. Δ. Παλαμά».
Εισηγητής  κ. Δήμαρχος.

17.-Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης για προμήθεια μεταχειρισμένου αυτοκινούμενου πυροσβεστικού οχήματος και καθορισμός εκτέλεσης της προμήθειας.
Εισηγητής  κ. Γιώργος Καραμαλίγκας.

18.-Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Κατασκευή Παρόχθιων Πινάκων Αγροτικού Εξηλεκτρισμού» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου.
Εισηγητής  κ. Γιώργος Καραμαλίγκας.

19.-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ΄ αριθμ.: 91 / 2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ν.Π.Δ.Δ. – Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.).
Εισηγητής  Δ. Σ. κ. Χρήστος Βαϊόπουλος

20.-Καθορισμός του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το Δ.Ν.Π.Δ.Δ. με την Επωνυμία: «Δημοτικός Οργανισμός, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά» (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.), για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών Παλαμά και Προαστίου».
Εισηγητής  Δ. Σ. κ. Χρήστος Βαϊόπουλος

21.-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αριθμ. Πρωτ.: 16210 / 21 – 08 – 2014 εγγράφου της τέως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά.
Εισηγητής  κ. Δήμαρχος

22.-Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος Δ. Σ.

23.-Ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή τιμολογίου.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος

24.-Αποδοχή ποσού 3.900,00 € από έσοδα του άρθρου 9 του Ν.Δ. 703 / 70 και του άρθρου 84 του από 24-9/20 – 10 – 58 Β.Δ. [ Φόρος Ζύθου ].
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος

25.-Αποδοχή ποσού 27.200,00 € από έσοδα της παρ. 6 του άρθρου 9 του Ν. 2880 / 2001 [Τέλη Διαφήμισης – Κατηγορίας Δ΄]».
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος

26.-Αποδοχή ποσού 18.200,00 € από έσοδα της παρ. 19 του άρθρου 24 του Ν. 2130 / 93 [Τέλος Ακίνητης Περιουσίας].
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος

27.-Αποδοχή και απόδοση ποσού 42.243,37 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολείων του Δήμου Παλαμά.
Εισηγητής Δ. Σ. κ. Αριστοτέλης Χατζής.

28.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για μίσθωση ακινήτου στην Έδρα του Δήμου, για την στέγαση του Κ.Ε.Π. Παλαμά και ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής εκτίμησης καταλληλότητας και καταμέτρησης των ακινήτων.
Εισηγητής  κ. Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής