Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Aκριβή η βόλτα στο παζάρι της Λάρισας

Βαθειά το χέρι στην τσέπη βάζουν όσοι επισκέπτονται το παζάρι της Λάρισας στη Σκεπαστή αγορά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα παιχνίδια στο λούνα παρκ για τα παιδιά κοστίζουν από 3 έως 5 ευρώ!, με τα περισσότερα να στοιχίζουν 4 ευρώ, ενώ η τσίκνα και η σκόνη που πνίγει τη σκεπαστή πληρώνεται ακριβά με το χοιρινό σουβλάκι στο 1,5 ευρώ, 2 ευρώ κοστίζουν το σουβλάκι κοτόπουλο και το λουκάνικο και 29 ευρώ το κιλό το αρνί γάλακτος για τους καλοφαγάδες.

Μία βόλτα για μία τετραμελής οικογένεια χωρίς ψώνια στοιχίζει τουλάχιστον 20 – 30 ευρώ, ενώ εάν προβεί σε μικρές αγορές τουλάχιστον από 30 – 50 ευρώ και για τους έχοντες περισσότερα.










Η ανάπτυξη περνάει απ’ το παζάρι της Λάρισας.
Στην εποχή του μνημονίου η συγκυβέρνηση την έχει στο…βρακί την ανάπτυξη!
Τελικά το χιούμορ θα μας σώσει....


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή έλεος. Μια μέρα μετά τον θρίαμβο του Σπυρόπουλου, επόμενη δημοσίευση για το Λαρσινό παζάρι? Δεν άξιζε να είναι πρώτη δημοσίευση για κάποιες μέρες; Εδώ ο σύλλογος ήταν να πάει βουλγαρία και το είχατε μέρες πριν. ελεος ρε παιδια δεν υπάρχει μυαλό;

Παύλος Σαμαράς είπε...

Πάλι κακή κριτική και υπονοούμενα και μάλιστα ανώνυμη!!!
Εντάξει το πρώτο για τον Σπύρο το καταλαβαίνω αλλά αυτό για την Βουλγαρία τι είναι πάλι καινούργιο; Ελεος!!!
Αυτό βρήκες να κάνεις την κριτική σου, το οτι δεν γράφει κανείς ένα σχόλιο (εκτός ελαχίστων)για την μεγάλη επιτυχία του δε σε πειράζει;
Ανώνυμη κριτική είναι εύκολη κριτική!!!

Ανώνυμος είπε...

pes ta Paylo. Sostos se ola.

Ανώνυμος είπε...

Εμ βέβαια, αν είναι ανάρτηση ημερών ο Σπύρος το είδες και το σχολίασες. Δεν θυμάμαι όμως να σχολίασες όταν ήρθε ο Σπύρος εδώ τρέχοντας από την Αθήνα και όλους τους υπόλοιπους που δεν ήρθαν στην πλατεία. Κάτσε στα αυγά σου και μην λες σαχλαμάρες και προπαντός μη μπλέκεις τους συλλόγους με το site.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής