Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας για την νέα σχολική χρονιά

Mε την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2014 -15, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια δημιουργική, χαρούμενη σχολική χρονιά σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας Ιτέας, μαθητές, καθηγητές, και τις οικογένειές τους.

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας, η νέα μαθησιακή διαδρομή που καλούνται και φέτος οι μαθητές όλων των τάξεων να διανύσουν να είναι πλούσια σε γνώσεις και κατακτήσεις.

Να είναι πλούσια σε αρχές και αξίες για να διαμορφώσουν χαρακτήρες ελπιδοφόρους για το αύριο της Ελληνικής κοινωνίας.

Ευχόμαστε σε όλους σας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και συνέπεια..!!

Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής