Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ημερίδα Ενημέρωσης για επιδοτούμενα σεμινάρια απο την Α. Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ "ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ"

Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ διοργάνωσε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00πμ στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ (Αίθουσα Αφροδίτη-ημιώροφος).

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδίτσας «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ», μέλος της «Αναπτυξιακής Σύμπραξης για την Ενδυνάμωση της Επιχειρηματικής Γεωργίας στην περιοχή της Θεσσαλίας», στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ολοκληρωμένο Τοπικό Σχέδιο Αύξησης της Απασχόλησης στην Θεσσαλία μέσα από την Ενδυνάμωση της Επιχειρηματικής Γεωργίας και της Χρήσης Νέων Τεχνολογιών» με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους αγρότες αλλά και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, διοργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια σχετικά με την επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα, μέσα από τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Ποιοι ωφελούνται: 
Άνεργοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (18 ετών και άνω), κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης του έργου (Θεσσαλία), εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ, άνδρες και γυναίκες.
Άνεργοι απόφοιτοι ΑΕΙ – ΤΕΙ, (18 ετών και άνω), κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης του έργου (Θεσσαλία), εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ, άνδρες και γυναίκες.
Άνεργοι απόφοιτοι ΑΕΙ – ΤΕΙ, (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί, απόφοιτοι Πολυτεχνικών Σχολών), 18 ετών και άνω και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του Παραρτήματος της Αίτησης, κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης του έργου (Θεσσαλία), άνδρες και γυναίκες.
Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με ατομικό εισόδημα μέχρι 3.000€ (οικονομικό έτος 2014) (σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Παραρτήματος της Αίτησης.
Άνεργοι Αγροτοεργάτες, (18 ετών και άνω), εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης
Οι ωφελούμενοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την ένταξη στην αγορά εργασίας θα αποκτήσουν:

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ επιμόρφωση σε θέματα προβολής και επιχειρηματικότητας
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στο αντικείμενο «Σύγχρονες Πρακτικές Επιχειρηματικής Γεωργίας και χρήσης Νέων Τεχνολογιών»
ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθ ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και στα πρώτα στάδια λειτουργίας της επιχείρησής τους
ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην Παροχή Συμβουλευτικής Επιχειρηματικότητας
ΔΩΡΕΑΝ το επιχειρηματικό σχέδιο για τη σύσταση Κοινωνικής Επιχείρησης

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Επιχειρηματικές συναντήσεις ωφελουμένων με επιχειρηματίες των κλάδων παρέμβασης

Παρακολούθηση και υποστήριξη των ωφελουμένων κατά την ένταξή τους στην αγορά εργασίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής