Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή του Μ.Σ. Βουναίνων στην εκδήλωση της Ο.Π.Σ.Ε

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ομοσπονονδιας Μικρασιατικών Σωματείων Ελλάδος βρεθήκαμε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στην Αθηνά για την προγραμματισμένη ετήσια εκδήλωση της αναγνωρισμένης από την Ελληνική Βουλή ημέρας μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρας Ασίας .


Μετά την την Επιμνημόσυνη Δέηση η οποία τελέστηκε στον Ι Ν Της Άγιας Ειρήνης στην οδο Αίολου ακολουθούσαμε την πορεία και είχαμε την τιμή να καταθέσουμε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής