Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας στο Μακροχώρι Ημαθίας

Στο Μακροχώρι Ημαθίας βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 τμήμα παραστάσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το χοερευτικό τμήμα ενδυματολογικά και χορευτικά άψογο, με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου μας κ. Σοφίας Τζέλλα όπως πάντα, χειροκροτήθηκε θερμά από όλους όσους βρέθηκαν στο Μακροχώρι εκείνο το βράδυ.

Ευχαριστούμε επίσης την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ολγα Χολέβα, και όλο το Δ.Σ, τα μέλη και τους φίλους τους, για την άψογη φιλοξενία.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής