Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Roger Waters τραγούδησε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την Παλαιστίνη (βίντεο)

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του «Δικαστηρίου των λαών» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου παρουσιάστηκαν τα  συμπεράσματα για τον τελευταίο πόλεμο στη Γάζα, καθώς η αίθουσα πλημμύρισε από τις μελωδίες της μουσικής του Roger Waters και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών.

Το ιστορικό μέλος των Pink Floyd τραγούδησε για τη Γάζα μετά από πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών που ανήκουν στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στην οποία όμως συμμετείχαν και ευρωβουλευτές από άλλες πολιτικές ομάδες.
Εκτός από τον Roger Waters, τραγούδησαν και άλλοι καλλιτέχνες και συγκεκριμένα οι Ken Loach, Vandana Shiva, David Sheen, Richard Falk, Max Blumenthal, Mohamed Omer και Michael Mansfield. O Roger Waters ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι, «If i had been God (Lay Down Jerusalem)»
Ο διάσημος καλλιτέχνης, εκτός από τους στίχους του, εξέθεσε και στις απόψεις του για τους βομβαρδισμούς στην Παλαιστίνη σε μία συνέντευξη στον Daniel Fontaine.

5 σχόλια:

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Τυχερός ο Παπαδημούλης και οι υπόλοιποι Έλληνες Ευρωβουλευτές... Είδαν live και τσάμπα αυτή τη μεγάλη μορφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής... ΤΟ θέμα είναι να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα...

Δημήτρης Κουτρουμάνος είπε...

... και ίδρωσε τ' αυτί των εβραίων...!!!!!...με μικρό το ''ε'' γι' αυτούς που δολοφονούν εν ψυχρώ παιδιά!!!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Δικαιωματικά είναι πλέον μέσα στην καρδιά μου εδώ και 40 χρόνια...!!!

Ευάγγελος Θανασούλης είπε...

Φίλε μου συγνώμη για την απορία που θα εκφράσω αλλά εάν δεν πήγαινε να τραγουδήσει στο ευρωκοινοβούλιο δεν θα ήταν στην καρδιά σου;
Ο Παπαδημούλης όμως απ' ότι βλέπω στην εικόνα κοιτάζει αλλού αδιάφορα.. Λέει κάτι αυτό; Να έχεις μια μυθική μορφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μπροστά σου και εσύ να κοιτάζεις τα... καλιακούδια?

Παύλος Σαμαράς είπε...

Φίλε Ευάγγελε έχεις δίκιο αφού με ξέρεις μέσα στην καρδιά μου είναι έτσι κι αλλιώς εδώ και κάποιες δεκαετίες...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής