Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Παλαμά την Δευτέρα 13/10

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά, θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση στις: 13 – 10 – 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, το Δ.Σ. του Δήμου με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 (ΤΑΚΤΙΚΑ), τροποποίηση Τεχνικού, Ετησίου Προγράμματος Δράσης. Εισηγητής Δήμαρχος

2.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014, τροποποίηση Τεχνικού, Ετησίου Προγράμματος Δράσης. Εισηγητής Δήμαρχος

3.-Αποδοχή ποσού 180.660,00 € από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους [ΚΑΠ] έτους 2014 για κάλυψη έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων (ΣΑΤΑ) και κατανομή. Πρόεδρος Δ. Σ. κ. Αναστάσιος Γκαζούνης...

4.-Αποδοχή ποσού 1.100.261,10 € από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους [ΚΑΠ] έτους 2014 προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.

5.-Αποδοχή συνολικού ποσού 339.508,36 € από το Υπουργείο Εσωτερικών έναντι της δόσης έτους 2014, στο πλαίσιο εξόφλησης των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3756 / 2009.

6.-Αποδοχή απόφασης ένταξης της Πράξης: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ)» ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ με Κωδικό MIS 483869 στο Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση στον Άξονα Προτεραιότητας «ΤΠΕ και βελτίωση Ποιότητας Ζωής» στην Πρόσκληση 59 του ΕΦΔ ΕΕΤΑΑ, αναμόρφωση προϋπολογισμού, τροποποίηση Τεχνικού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης.

7.-Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του Έργου: «Ηλεκτροφωτισμός Κοινόχρηστων Χώρων Τ. Κ. Φύλλου» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του Έργου.

8.-Έγκριση και παραλαβή της μελέτης: «Περιφερειακής Οδού Μαραθέας».

9.-Έγκριση και παραλαβή της Γεωτεχνικής μελέτης: «Περιφερειακής Οδού Μαραθέας».

10.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του Έργου: «Αμμοχαλικόστρωση Αναχώματος του Πηνειού στις Τ. Κ. Πεδινού, Μαραθέας Κόρδας.

11.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του Έργου: «Αποπεράτωση – Βελτίωση Αποθηκών Τ. Κ. Αγίας Τριάδας».

12.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του Έργου: «Ανακαίνιση Τοπικού Γραφείου Τ. Κ. Γοργοβιτών».

13.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί παραλαβής αποκατεστημένων ΧΑΔΑ στο Δήμο Παλαμά.

14.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις ανείσπραχτες οφειλές παρελθόντων ετών.

15.-Συζήτηση και λήψη απόφασης περί καθορισμού ημερήσιου ανταποδοτικού Τέλους πωλητών λαϊκών αγορών.

16.-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης προμηθειών – εργασιών - υπηρεσιών για το έτος 2014 και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών – μελετών.

17.-Συζήτηση και λήψη απόφαση σε αίτημα του κ. Ευαγγέλου Καλύβα του Κωνσταντίνου.

18.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Χρήστου Τσίντζα του Δημοσθένη.

19.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Κωνσταντίνου Νότου του Θωμά.

20.-Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτημα του κ. Μιχαήλ Μπικιάρη του Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής