Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

«Μια αστραπή η ζωή μας...» Σύμπραξη της μουσικής ομάδας ΧΡΟΕΣ με το ΘΕΑΤΡΟ ΟΨΕΙΣ

Η Δημιουργική Ομάδα του Θεάτρου Όψεις και την Μουσική Ομάδα ΧΡΟΕΣ, συμπράττουν επί σκηνής με 1 Πιάνο, 1 Φωνή και 3 Ηθοποιούς, σε ένα Μουσικό-Θεατρικό Πάζλ, με τίτλο
« Μια αστραπή η ζωή μας…»

Μέσα από Θεατρικά Κείμενα, το Λόγο και την Ποίηση, σ' ένα παιχνίδι ρόλων, ανιχνεύοντας τα μονοπάτια της Ευτυχίας, του Πάθους, του Έρωτα, της Αγάπης, τα Ταξίδια σε μακρινούς Τόπους στο Σόχο, μέχρι τα τοπία Μοναξιάς και Γαλήνης στις Γραμμές των Οριζόντων της Φάτα Μοργκάνα κι ένα Ρεπερτόριο Τραγουδιών που αγαπήθηκε, συγκίνησε και αρνείται να σωπαίνει στα χείλη μας σε πείσμα των καιρών…..
Αναζητούμε μαζί τους και μαζί σας την αστραπή που θα φωτίσει τη ζωή μας.

Το Παιχνίδι Ρόλων έχουν αναλάβει οι Ηθοποιοί:
Βασιλική Μακρή, Γεωργία Καλογήρου, Γωγώ Σακκά.

Στα πλήκτρα του Πιάνου ο χαρισματικός Γιάννης Μπάτρας με μελωδικές συνθέσεις και η αισθαντική φωνή της Αναστασίας Μαρκαντώνη.

Την παράσταση φροντίζει Σκηνοθετικά ο Παύλος Βησσαρίου.

Από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στη σκηνή του Θεάτρου Όψεις
Παραστάσεις:
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Ώρα: 9.30.
Σας περιμένουμε!!!


1 σχόλιο:

Γιάννης Μπάτρας είπε...

Σ` ευχαριστούμε για την ανάρτηση!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής