Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Εύχομαι να μήν περάσουμε στην Ιτέα και την γιορτή των Φώτων...χωρίς φώτα!!!

Η παλιά δημοτική αρχή πέρασε, η νέα ανέλαβε καθήκοντα, η γιορτές των Χριστοουγέννων πλησιάζουν αλλά τα καινούργια (εδώ και ένα χρόνο) κεντρικά φώτα στην Ιτέα εξακολουθούν πεισματικά να παραμένουν σβηστά.

Εύχομαι να μήν περάσουμε και την γιορτή των Φώτων...χωρίς φώτα!!!

Σε μια τυχαία επαφή πρίν απο λίγες ημέρες με συμβούλους της πλειοψηφίας και μειοψηφίας του δήμου Παλαμά, στους οποίους έθεσα το πρόβλημα, αφού στην αρχή δήλωσαν άγνοια, στη συνέχεια μου είπαν ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό λόγω μη πληρωμής του λογαριασμού στη ΔΕΗ, αλλά τεχνικό.
Δήλωσαν συγκεκριμένα ότι στο επόμενο διάστημα θα φροντίσουν να έχει λυθεί.

Όποιος λοιπόν «καταφέρει» να το λύσει, οριστικά...το μπλογκ προτείνει να τον τιμήσουμε με ειδική πλακέτα για τη προσφορά του αυτή.
Δεν περιμένω απάντηση φυσικά....να λυθεί το πρόβλημα θέλω, που καθιστά το κέντρο του χωριού μας σκοτεινό και επικίνδυνο ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα με την κακοκαιρία και τις ομίχλες.
Ασε που θα δώσει "ζωή" στα μαγαζιά και γενικά ζεστασιά ειδικά τις Αγιες ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Σημείωση: Στήν κεντρική πλατεία οι μισές οι λάμπες έχουν καεί...μήπως πρέπει να αντικατασταθούν με καινούργιες;

Παύλος Σαμαράς






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής