Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση - Κάλεσμα απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πετρίνου στήν ετήσια Ιερά πανήγυρι του χωριού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πετρίνου καλεί όλα τα μέλη, και φίλους του Πετρίνου, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τήν ετήσια Ιερά πανήγυρι του χωριού που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου 25 Οκτώβρίου στήν πλατεία.

Θα συμμετέχει 8μελής λαϊκή & δημοτική ορχήστρα με τον δικό μας καλλιτέχνη ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΑΚΟ.
(Ο χώρος θα στεγάζεται και θα θερμαίνεται)

Επίσης η πρόσκληση ισχύει και για την επόμενη ημέρα της εορτής του Αγ. Δημητρίου 26 Οκτωβρίου, όπου μετα το τέλος της Θείας Λειτουργίας (στον ίδιο χώρο της πλατείας) δυο χορευτικά των Καραγκούνηδων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας και των Σαρακατσαναίων Καρδίτσας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.
Θα μοιραστεί επίσης σε όλους τους παρευρισκομένους δωρεάν το παραδοσιακό πατροπαράδοτο πρόβιο με κριθαράκι.
Προσκαλούμε και πάλι όλους τους απανταχού Πετρινίτες και φίλους κοντοχωριανούς μας, να μας τιμήσουν με την παρουσια τους.

το Δ.Σ του Συλλόγου
      Η Πρόεδρος
Κατερίνα Πανταζώνα




2 σχόλια:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Καλή αρχή κορίτσια συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 90 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής