Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ισχυρός σεισμός αισθητός και στην περιοχή μας

Αισθητος και στην περιοχή μας μεγαλος σεισμος της κλιμακας 5 ριχτερ ενω το γεωδυναμικο ινστιτουτο κανει λογο σε διορθωτικη μετρηση για 5,4 ριχτερ και αρχικα η μετρηση εδινε εστιακο βαθος 10χλμ ενω στην δευτερη διορθωτικη 5χλμ.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 02:43 π.μ και ανησύχησε τους κατοίκους όλης της Δυτικής Ελλάδας, είχε δε επίκεντρο στον Αμβρακικό κόλπο, 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πρέβεζας και ήταν εντάσεως 5,3 ρίχτερ.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί ζημιές.
Μικροτεροι σε ενταση οι μετασεισμοι στην περιοχη του Μεσολογγιου οπως δινει χαρακτηριστικα το γεωδυναμικο Ινστιτουτο

http://www.seismoi-live.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής