Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Καρμανιόλα ο δρόμος Καρδίτσας - Δομοκού - Λαμίας

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα στο δρόμo Καρδίτσας - Δομοκού - Λαμίας όπου τα τροχαία δεν έχουν τέλος - Οδηγοί προσοχή στην ομίχλη και την ολισθηρότητα.

Δεν είναι ένας επαρχιακός δρόμος, αλλά υποτίθεται ότι είναι εθνική οδός, αφού συνδέει τη Λαμία με τη Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και άλλες Θεσσαλικές πόλεις και καθημερινά έχει μεγάλη κίνηση και μάλιστα βαρέων οχημάτων.

Πολλές φορές οι καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την απροσεξία των οδηγών, αλλά και τις επικίνδυνες στροφές, μετατρέπουν το δρόμο σε πίστα θανάτου.

Δεν προλάβαιναν να καταγράψουν τα τροχαία σήμερα οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας. Το πιο σοβαρό έγινε στο 17ο χλμ, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε νταλίκα με Ι.Χ., ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφίες: 









Την ίδια ώρα λίγο πιο κάτω ο φακός κατέγραψε ακόμη δυο τροχαία, ενώ σε πολλά σημεία της διαδρομής η ορατότητα ήταν περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Δείτε φώτο:



πηγή: LamiaReport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής