Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την ΚΑΠ 2014-2020 απο την "ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ" Καρδίτσας

Δελτίο Τύπου

Από τον Α.Σ. Καρδίτσας «Η Νέα Ένωση»
Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την ΚΑΠ 2014-2020 



Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδίτσας «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ενημερωτικές εκδηλώσεις για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020 σε Δημοτικές/Τοπικές Κοινότητες της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα:
-την Τρίτη 02/12/2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην Δημαρχείου στην Ιτέα.
-την Πέμπτη 04/12/2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου στο Προάστιο.
-την Τρίτη 09/12/2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον Παλαμά
-την Πέμπτη 11/12/2014 και ώρα 18:00 στο Κοινοτικό κατάστημα στην Καρδιτσομάγουλα

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδίτσας «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» αντιλαμβανόμενος την ανάγκη των παραγωγών για ενημέρωση, ανέλαβε την πρωτοβουλία να οργανώσει ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τις αλλαγές, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που φέρνει στον αγροτικό χώρο η νέα ΚΑΠ 2014-2020.
Στις εκδηλώσεις θα γίνει εκτενής αναφορά στα νέα δεδομένα, τα οποία θα επηρεάσουν τη γεωργική πραγματικότητα της χώρας και ειδικότερα της περιοχής μας τα επόμενα χρόνια, μέσω της εφαρμογής και των 2 Πυλώνων της ΚΑΠ από τον Γεωπόνο του Συνεταιρισμού κ. Αθανάσιο Μπαλτά και τον Υπεύθυνο ΟΣΔΕ κ. Φαλιάγκα Κωνσταντίνο.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί από το Δ.Σ.  και ο σχεδιασμός του Συνεταιρισμού για το επόμενο διάστημα, που σκοπό έχει να υποστηρίξει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τους παραγωγούς, τόσο στις διαδικασίες καταβολής των ενισχύσεων, όσο και στην ενθάρρυνση και τεχνική υποστήριξή τους για συμμετοχή σε μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επιπλέον των παραπάνω εκδηλώσεων, που ήδη έχουν προγραμματιστεί, είναι πιθανό αντίστοιχες εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν και σε άλλες Δημοτικές / Τοπικές Κοινότητες της περιοχής, ενώ το προσωπικό του Συνεταιρισμού παραμένει καθημερινά στην διάθεση του αγροτικού κόσμου για ενημέρωση – πληροφόρηση.

Πληροφορίες :
Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδιτσιωτών Αγροτών «Η Νέα Ένωση»
Γρ. Λαμπράκη 10, Καρδίτσα
Τηλ. 24410 23700 / 25100
e-mail: info@neaenosi.gr 
www.neaenosi.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Α.Σ.<> άργησε λίγο να ενημερώσει τους αγρότες για την ΚΑΠ 2014-2020;;;;

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής