Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Στις 21 Νοεμβρίου επανασυντονίζουμε τούς δέκτες μας...

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 θα γίνει τελικά η τελική μετάβαση στην ψηφιακή εποχή για την Θεσσαλία, την Κεντρική Μακεδονία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας.

Όσοι κάτοικοι λαμβάνετε το ψηφιακό σήμα από αυτά τα κέντρα θα χρειαστεί να επανασυντονίσετε τους δέκτες σας, καθότι οι συχνότητες θα αλλάξουν σε τελικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τον δέκτη σας στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Τόσο οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας όσο και οι δημόσιοι θα εκπέμπουν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα σε νέες συχνότητες.

Όσοι κάτοικοι ανήκετε σε περιοχή κάλυψης θα πρέπει να διαθέτετε τηλεόραση [με ενσωματωμένο δέκτη] ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG-4 ή H.264 και από τις 21 Νοεμβρίου να τον συντονίσετε στις νέες συχνότητες.
Αν σύμφωνα με τους χάρτες ανήκετε σε περιοχή ενδεχόμενης κάλυψης, ίσως χρειαστεί τα τοποθετήσετε ενισχυτή σήματος στην εγκατάστασή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής