Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η πρώτη συνάντηση των μελών του ΚΑΠΗ Ιτέας

Χθες Παρασκευή 14-11-2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών του ΚΑΠΗ Ιτέας με την πρόεδρο της ΔΗΚΕ Παλαμά κας Φωτεινής Καραΐσκου με στόχο να επαναλειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά το τοπικό ΚΑΠΗ.

Η κα Καραΐσκου ανέπτυξε τους στόχους και τα μελλοντικά σχέδια της ώστε τα ΚΑΠΗ όλου του Καλλικρατικού Δήμου Παλαμά (ανάμεσα σε αυτά και της Ιτέας), να λειτουργήσουν όσο το δυνατό καλύτερα για τα μέλη τους αλλά και να προσελκύσουν και άλλα μέλη έτσι ώστε να αναβαθμιστούν.

Κατόπιν ακούστηκαν τα παράπονα των μελών τα οποία ήταν αρκετά και τέθηκε το ερώτημα:
Τα θέλουμε τα ΚΑΠΗ; 

Όλοι συμφώνησαν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι απαραίτητος ένας χώρος συγκέντρωσης της 3ης ηλικίας και ότι θα προσπαθήσουν από την αρχή να «χτίσουν» ότι τόσα χρόνια «γκρεμίστηκε».
Έτσι από αύριο Δευτέρα 17-11 το ΚΑΠΗ της Τ.Κ. Ιτέας θα αρχίσει να λειτουργεί δοκιμαστικά και στη συνέχεια θα αποφασιστεί για τη μελλοντική πορεία του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής