Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πραγματοποίηση Ενημέρωσης για τη Λύσσα στο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας

Στα πλαίσια του Τριμηνιαίου Προγραμματισμού Δράσεων του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ.. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ενημέρωση όλων των μαθητών και Γονέων & Κηδεμόνων τους για τη Λύσσα από την επισκέπτρια υγείας του Κέντρου Υγείας Παλαμά κ. Κατερίνα Γκαντούνα.


Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα στην ιστοσελίδα μας το θέμα είναι σοβαρό και ως τέτοιο πρέπει να το εκλάβουμε.
Σε κάθε περίπτωση και καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι ρίψεις εμβολίων η ενημέρωση για τους κινδύνους που ελλοχεύουν λόγω άγνοιας κρίνεται επιβεβλημένη.

Καλούμε λοιπόν όχι μόνο τους Γονείς & Κηδεμόνες του Σχολείου και Νηπιαγωγείου μας, αλλά και κάθε άλλον/η ενδιαφερόμενο/η να προσέλθει στην ενημέρωση.

Ο Δ/ντής του Σχολείου


http://dim-iteas.kar.sch.gr/autosch/wordpress/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής