Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Θρησκευτικός γάμος και βάπτιση για την Μαρία Θεοχάρη - Τσέτλα

Η Μαρία Θεοχάρη - Τσέτλα ενώθηκε πρίν λίγες ημέρες και με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου με τον σύντροφό της Μιχάλη Σαραντόπουλο, και μετά ακολούθησε και βάπτιση του γιού τους Μάξιμου.

Ο γάμος, η βάπτιση και η δεξίωση έγιναν στο ανοιχτό θέατρο-κτήμα του ηθοποιού Φαίδωνα Γεωργίτση.

Το δικό μας κορίτσι της Ιτέας, του Μιχάλη και της Καίτης που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια να απασχολεί τις αθηναϊκές πίστες με την εντυπωσιακή εικόνα και την ιδιαίτερη φωνή της αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για την οικογένεια και την μπουτίκ που διατηρεί.
Ένα στέκι με επώνυμα ρούχα από το οποίο ψωνίζει σχεδόν όλη η Showbiz.

Την έχουμε απολαύσει να τραγουδά σε πολλές πίστες της Αθήνας δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Ο νεαρός επιχειρηματίας και η γνωστή τραγουδίστρια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατάνε στην αγκαλιά τον γιό τους.

Να ζήσετε παιδιά και να έχετε υγεία!!!
Μιχάλη - Καίτη να σας ζήσουν!!!!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής