Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

3η Τακτική Γενική Συνέλευση μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ιτέας και ώρα 17:30 μμ προσήλθαν τα μέλη του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας για την 3η Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα:

Οικονομικός απολογισμός
Ψήφιση επί της προτάσεως του Δ.Σ για εσωτερικό κανονισμό που αφορά την εγγραφή νέων μελών

Προγραμματισμός εκδηλώσεων 2015
Ορίστηκε 3μελές προεδρείο για να διευθύνει τις εργασίες της συνέλευσης αποτελούμενο από τους: Γιαννάκο Βασίλειο (πρόεδρο), Σδόγγο Θεόδωρο (γραμματέα), Λύτρα Ευάγγελο (μέλος).
Ο πρόεδρος της συνέλευσης κ. Γιαννάκος αφού καλωσόρισε τα μέλη έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μπαλαντίνα Αχιλλέα για μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.
Αμέσως μετά ο ταμίας του Συλλόγου κ. Κοντοβάιος Δημήτρης ανέλυσε λεπτομερώς τα έσοδα και τα έξοδα του ταμείου καθώς και το θετικό υπόλοιπο κι αυτής της χρονιάς. Ακολούθησε μια πολύ καλή εκτενή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων από όλα τα μέλη για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο το ταμείο του συλλόγου. Ακούστηκαν πολλές απόψεις τις οποίες το Δ.Σ του Συλλόγου άκουσε με προσοχή και τις κατέγραψε.
Ομόφωνη ήταν η απόφαση και στο δεύτερο θέμα για εσωτερικό κανονισμό που αφορά την εγγραφή νέων μελών. Αφού αναλύθηκε λεπτομερώς το συγκεκριμένο θέμα από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπαλαντίνα Αχιλλέα τα μέλη ψήφισαν ομοφώνως ότι η εγγραφή ενός νέου μέλους πρέπει να γίνεται 3 μήνες πριν από τις εκλογές.
Αμέσως μετά ακολούθησε η αναφορά στις  εκδηλώσεις του συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν το 2015.
Ο κ. Γιαννάκος ως επικεφαλής των εργασιών της συνέλευσης αφού επισήμανε λεπτομερώς πόσο σημαντικές είναι οι συνελεύσεις για έναν σύλλογο ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους, ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές και έληξε τις εργασίες της 3ης Γενικής Τακτικής Συνέλευσης του συλλόγου μας στις 19:10 μμ..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής