Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. Δήμου Παλαμά Διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ιτέας

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. δήμου Παλαμά διοργάνωσε χθές την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 το απόγευμα Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ιτέας για όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Φύλλου.

Προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό με χορηγεία του κ. Παναγιώτη Γεωργαντά

Η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ. Καραΐσκου Φωτεινή καλωσορίζοντας όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ ανέφερε:
"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ θέλοντας να δώσουμε μαι ζεστή Χριστουγεννιάτικη νότα στα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Φύλλου να ανταλλάξουμε ευχές, να διασκεδάσουμε, να δώσουμε χαρά και χαμόγελα εν όψη των γιορτινών Χριστουγεννιάτικων ημερών. 
Ευχαριστούμε τον χορηγό της εκδήλωσης κ. Παναγιώτη Γεωργαντά και τον φούρνο του Σωκράτη Λωρίδα που προσέφερε δωρεάν το ψωμί και το ψήσιμο του φαγητού". 

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν τα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας που τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τις φωνούλες τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο παπάς του χωριού Βασίλειος Γερούκης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Λωρίδας, ο Πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, και τα μέλη του Δ.Σ. ΔΗΚΕΠΑ Παύλος Σαμαράς και Τσίντζας Αθανάσιος

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής