Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Περιμένουν πληρωμές οι αγρότες ενώ βλέπουν την κυβέρνηση να κάνει... ταμείο

Οι αγρότες περιμένουν πληρωμές, αλλά πληρωμές στο προσκήνιο δεν έρχονται, την ώρα που η Πολιτεία ζητά επιτακτικά όσα οφείλονται προς αυτή.

Η ασυνέπεια έχει οδηγήσει για μία ακόμη φορά τους παραγωγούς στην απόγνωση, ενώ όπως καταγγέλλουν, αγνοούν τι θα γίνει με τις πληρωμές για το ΦΠΑ, το πετρέλαιο και τη νιτρορύπανση, εκφράζοντας επιφυλάξεις και για τις πληρωμές της εξισωτικής.

«Κάνουν ταμείο για την Τρόικα και ο αγροτικός κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση» αναφέρει ο πρόεδρος του νέου συνεταιρισμού αγροτών Λάρισας, Χρήστος Σιδερόπουλος, με τις αρμόδιες αρχές να σημειώνουν ότι περιμένουν τα ηλεκτρονικά στοιχεία από τον ΟΓΑ για να προχωρήσουν σε πληρωμές.

Από εκεί και πέρα έντονος προβληματισμός επικρατεί για την καταβολή των εισφορών στον ΕΛΓΑ, με τον αγροτικό κόσμο να ελπίζει σε παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής