Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Χειμερινή απόδραση σε Λουτρά Πόζαρ & Καϊμακτσαλάν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας χθές Κυριακή έκανε την πρώτη του για φέτος χειμερινή απόδραση και βρέθηκε με δυο πούλμαν γεμάτα σε δυο μέρη απίστευτης ομορφιάς και φυσικού τοπίου, με εξαιρετικούς ξενώνες και ταβέρνες και με πολύ ωραίο φαγητό.

Πήγε στα Λουτρά Πόζαρ ή Λουτρακίου, στήν Αριδαία στούς πρόποδες του πολύ γνωστού για το χιονοδρομικό του κέντρο Καϊμακτσαλάν. Και στο παραδοσιακό χωριό Αγιος Αθανάσιος κάτω απο το χιονοδρομικό.

Στα Λουτρά Πόζαρ ενα θερμό ποτάμι διασχίζει την περιοχή δίνοντάς της μεγαλύτερη αξία.
Τα νερά είναι εκμεταλεύσιμα εδώ και πολλά χρόνια καθώς έχουν θερμοκρασία 37 βαθμούς προσελκύοντας έτσι επισκέπτες απο όλη την Ελλάδα και εξωτερικό. Οι ιαματικές πηγές, αναβλύζουν από υψόμετρο 360-390 μέτρων. Δημιουργούνται από τα νερά της βροχής που φτάνουν πολύ βαθιά, θερμαίνονται και καθώς ανεβαίνουν προς την επιφάνεια παρασύρουν μέταλλα και άλλα χρήσιμα συστατικά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκδρομής και τούς υπόσχεται να συνεχίσει ακόμα καλύτερες ευχάριστες μελλοντικές εξωρμήσεις.


>

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ


































ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ)






















ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ


3 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

Παύλος Σαμαράς είπε...

Ετσι Χριστινάκι όπως ξέρουμε εμείς...

Αναστασία Μαργιάνου είπε...

Πραγματίκα υπέροχη εκδρομή!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής