Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μύλος των Ξωτικών! Ήταν και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας σήμερα εκεί!

Μύλος των Ξωτικών! 
Ήταν και τα παιδιά με τούς γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας σήμερα εκεί!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα, στον Μύλο των  Ξωτικών, σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014.
Μάλιστα οι μικροί μαθητές του σχολείου το χάρηκαν τόσο πολύ που τα προσωπά τους έλαμπαν απο χαρά και ευχαρίστηση.

Στον Μύλο των Ξωτικών ο Αη Βασίλης, τα ξωτικά, οι Νεράιδες, ο μάγος των Χριστουγέννων και μια παρέα βοηθών περιμένουν τους επισκέπτες. Τα παιδιά ανακαλύπτουν την έμπνευση και την δημιουργία με την ψυχαγωγία και την συμμετοχή. Αφού συλλέξουν τις πολυπόθητες σφραγίδες στο ''Διαβατήριό'' τους, (έντυπο με τον ''Χάρτη των Ξωτικών'') σε κάθε  εργαστήριο που παίρνουν μέρος παραλαμβάνουν το πτυχίο του "Επίσημου Βοηθού του Αη Βασίλη''. Τα πτυχία βέβαια  είναι για τα παιδιά. Τα εντυπωσιακά γλυκίσματα, οι καραμέλες, οι σοκολάτες το λούνα παρκ συγκινούν μικρούς και μεγάλους.

Το face painting μεταμορφώνει τα πρόσωπα όλων των επισκεπτών.
Το δεντρόσπιτο της Νεράιδας, το Μαγεμένο Δάσος, το σπιτάκι του Αη Βασίλη στο πιο ονειρεμένο σημείο του πάρκου είναι μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για τους επισκέπτες. Η ονειρεμένη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων τους μαγεύει όλους και τους ταξιδεύει στον κόσμο του παραμυθιού.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής