Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Με κάλαντα από την Ανατολή άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στα Βούναινα

Με πρωτοβουλία του Μικρασιάτικου Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ ημάς Ανατολή» και την παρουσία του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Μάξιμου Χαρακοπουλου, άναψε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στα Βουναινα .

Από νωρίς τα μελή του Συλλόγου ετοίμασαν την πλατεία του χωριού για υποδεχτεί τους Βουναινιώτες για την καθιερωμένη πλέον εορταστική βραδιά με σκοπό το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.
Οι εθελόντριες του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει γλυκά και λικέρ τα οποία και προσέφεραν.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Ηλίας Αθαναηλίδης και αφού καλωσόρισε τους φίλους και τα μελή του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση.

Στη συνέχεια η Χορωδία του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου της κου Αντώνη Μαρέτη έψαλε παραδοσιακά κάλαντα από την Μικρά Ασία και τον Πόντο δίνοντας ένα τόνο νοσταλγίας την εκδήλωση.

Την παράσταση όμως «έκλεψαν» για μια ακόμη χρονιά τα μικρά παιδιά, με τις πολύχρωμες στολές, με τα εορταστικά σκετς, και τα Χριστουγεννιάτικα ποιήματα μετέφεραν όλους είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί, πίσω στο χρόνο στην εποχή που το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολειό ήταν γεμάτο από παιδικές φωνές.

Ο κος Χαρακόπουλος αφού ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές, εξήρε την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος με το πλούσιο αθλητικό και πολιτιστικό έργο που παρουσιάζει κάθε χρόνο και ευχήθηκε καλή δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αναφερόμενος στην μεγάλη εκδήλωση που έχει αναλάβει ο Σύλλογος, την Πανελλήνια Σύναξη Καππαδοκων - Γαβούστημα του 2015 η οποία θα γίνει τον Αύγουστο στα Βούναινα, κάλεσε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επιτυχή διεξαγωγή της.

Στην γιορτή βρέθηκαν και ευχηθήκαν χρόνια πολλά και καλές Γιορτές ο Αντιδήμαρχος Κραννώνα κος Σπύρος Καλέτσος η Δημοτική Σύμβουλος κα Όλγα Μερτζανίδου Αγγλοπούλου ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιου Βουναίνων κος Ιωακείμ Μερτζανίδης και ο Τοπικός Σύμβουλος Ιωακείμ Χατζηλιάδης.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής