Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Προσλήψεις Καλλιτεχνικού Προσωπικού για το Δημοτικό Ωδείο Παλαμά

Ο Πρόεδρος του ∆.Σ. ∆.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου, επί αντιτίµου για την κάλυψη αναγκών του ∆ηµοτικού Ωδείου Παλαµά του ∆.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ ως εξής.

1 ΤΕ ∆άσκαλος πιάνου
1 ΤΕ ∆άσκαλος κλασσικής κιθάρας
1 ΤΕ ∆άσκαλος θεωρητικών
1 ∆Ε ∆άσκαλος Μπουζουκιού

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση, Πατριάχου Γ.Ε.& Παπάγου Παλαµάς ∆.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. ΤΚ 43200, υπόψη κ. Βησσαρίου Βασιλικής (τηλ. Επικοινωνίας, 2444022941).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού ή κοινοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Για να δείτε όλη την προκήρυξη κάντε κλικ ΕΔΩ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής