Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας την ερχόμενη Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 μμ στήν αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού καταστήματος Ιτέας (Δημαρχείο) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

"ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ"


Ομιλήτριες:

Στεφανία Στασινοπούλου
Ειδικός Καρδιολόγος, διδάκτωρ Καρδιολογίας Παν/μίου Θεσσαλίας.

Γεννήθηκε στήν Θεσσαλονίκη & φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1988 - 1995).
Στην συνέχεια εκτέλεσε την Υπηρεσία υπαίθρου στο χωριό Ραψάνη Λάρισας.
Ελαβε ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης 1997 - 2003).
Στην συνέχεια εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με βαθμό "Αριστα" και με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Τρυποσκιάδη Φίλιππο.
Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια Καρδιολογίας του εσωτερικού και του εξωτερικού, ως ομιλήτρια.
Για αρκετά χρόνια δίδασκε στην έδρα της Καρδιολογίας του Παν/μίου Θεσσαλίας.
Απο το 2003 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο όπου τελείται πλήρης Καρδιολογικός έλεγχος και το οποίο βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 στη Λάρισα (τηλ. 2410-553513 & 6944914060)

Αλεξία Κατσαρού
Διατροφλόγος-Διαιτολόγος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φοίτησε στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Αθήνα). Παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Έλεγχος του στρες και προαγωγή της υγείας» στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Αθήνα). 
Εκπόνησε τη Διδακτορική της διατριβή με θέμα «Ψυχολογικοί παράγοντες και διατροφικές συνήθειες στα οξέα εμφράγματα του μυοκαρδίου», στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Λάρισα) σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 
Έχει εκπαιδευτεί στη διαχείριση διατροφικών διαταραχών από την πλευρά του Διατροφολόγου από το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών (υπό την αιγίδα του αντίστοιχου Βρετανικού Κέντρου), όπου έχει παρακολουθήσει και άλλα σεμινάρια (ενδεικτικά: «όρια μεταξύ κλινικού και ασθενούς», «ψυχολογικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας»). 
Εργάζεται ως Συνεργάτης Διαιτολόγος στο Διαγνωστικό Και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ με  αντικείμενο τη ρύθμιση βάρους, την αντιμετώπιση διαταραγμένης διατροφικής συμπεριφοράς, παθήσεις πεπτικού, τη βαριατρική χειρουργική, καθώς και την υποστήριξη θρέψης σε ασθενείς με νεοπλασίες και υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία. 
Είναι επίσης υπεύθυνη του Επιστημονικού Κέντρου Σύγχρονης Διαιτολογίας και Διατροφικής Υποστήριξης (σε Αθήνα και Λάρισα). 
Το γραφείο της στήν Λάρισα βρίσκεται Πατρόκλου 10Α με τηλέφωνο 2410-255730
http://www.alexiakatsarou.gr/
katsaroualexia@gmail.com

Αλεξία Κατσαρού...απο την εκπομπή του MEGA..."ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ"


1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα ομιλία για όλους όσους σέβονται την υγεία τους...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής