Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αφιέρωμα για την περιοχή μας στο περιοδικό: "TRAVEL BOOK" των εκδόσεων ΕΘΝΟΣ Α.Ε. με συμμετοχή του Δήμου Παλαμά

Το περιοδικό: «Travel Book» των εκδόσεων ΕΘΝΟΣ Α.Ε., με Έδρα την
Αθήνα με επιστολή πρός τον Δήμο Παλαμά ζήτησε την υποστήριξή του προκειμένου να προχωρήσει σε πολυσέλιδη και πολυτελή έκδοση του περιοδικού «Travel Book», με τίτλο ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ, το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ για να αναδείξει έναν παράδεισο γεμάτο πολιτισμό και μυστικά, με τεράστια ιστορία, μοναδικό έργο και σημαντικά πρόσωπα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αφιέρωμα που θα γίνει ποτέ για την περιοχή.
Πολυμελής ομάδα δημοσιογράφων και φωτογράφων θα επισκεφτούν την περιοχή, για να συλλέξουν υλικό για τις ανάγκες του περιοδικού, ώστε να δημιουργηθεί η μεγάλη αυτή έκδοση.
Στο αφιέρωμα αυτό, θα εξερευνήσει όλα εκείνα τα μέρη που αναδεικνύουν την περιοχή ως έναν από τους πιο ενδιαφέροντες πολιτιστικούς και Τουριστικούς προορισμούς, θα αποκαλύψει τα μυστικά σημεία, θα φωτογραφήσει τα πρόσωπα κλειδιά, θα αποθεώσει τα προϊόντα και τις συνταγές της, θα περιηγηθεί στο σκηνικό, την κουλτούρα, το πνεύμα και τους ανθρώπους του τόπου.

Η έκδοση θα κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου 2015 με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και μετά μόνη της στα περίπτερα, και όπως κάθε μήνα, θα διαφημιστεί με μεγάλο αριθμό διαφημιστικών spot στην τηλεόραση για 4 μέρες πριν την έκδοση στις πιο δυνατές ώρες τηλεθέασης.

Με την ολοκλήρωση της αποστολής μεγάλο μέρος από το υλικό θα ανέβει στο www.ethnos.gr.

Ο Δήμος Παλαμά θα συμβάλει στην συγκεκριμένη έκδοση:
Α. Με παρουσίαση στο www.ethnos.gr. και παροχή 4 συνεχόμενων δημοσιογραφικών σελίδων και 2 διάσπαρτων δημοσιογραφικών σελίδων (συνέντευξη Δημάρχου, αξιοθέατα, πανόραμα) στο «Travel Book», κόστος 3.000,00 € ή
Β. Με παρουσίαση στο www.ethnos.gr. και παροχή στο «Travel Book» 7 συνεχόμενων δημοσιογραφικών σελίδων και 3 διάσπαρτων δημοσιογραφικών σελίδων (συνέντευξη Δημάρχου, αξιοθέατα, πανόραμα) στο «Travel Book», κόστος 5.000,00 €.

Με την εμπειρία της δημοσιογραφικής του ομάδας αλλά και με τη αρωγή του Δήμου Παλαμά θα πετύχει την ωραιότερη έκδοση που έχει βγει για την περιοχή επιτυγχάνοντας από κοινού τον απώτερο σκοπό, την ανάδειξη και προβολή του Νομού Καρδίτσας στην εγχώρια αγορά και όχι μόνο.

1.-Με παρουσίαση στο www.ethnos.gr. και παροχή 4 συνεχόμενων δημοσιογραφικών σελίδων και 2 διάσπαρτων δημοσιογραφικών σελίδων (συνέντευξη Δημάρχου, αξιοθέατα, πανόραμα) στο «Travel Book».
2.-Η δαπάνη της ανωτέρω συμμετοχής - προβολής ανέρχεται στο ποσό των 3.000,00 € και θα προβλεφθεί στον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2015 του Δήμου.
3.-Η ψήφιση της πίστωσης θα γίνει με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.


Εδώ και η απόφαση στη Διαύγεια...






1 σχόλιο:

Κλεομένης Ραγιάς είπε...

απο την επομενη του αφιερωματος να ετοιμαστουμε να υποδεχτουμε τυς τουριστες που θα κατακλυσουν τον ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής