Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Απο σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το βαμβάκι

Ξεκινά απο σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου η εκταμίευση των κοινοτικών ενισχύσεων για περίπου 50.000 βαμβακοπαραγωγούς, που επρόκειτο να καταβληθούν κανονικά στις 13 Μαρτίου.

Οπως δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό λύθηκε το πρόβλημα πληρωμής των κοινοτικών ενισχύσεων, ενώ σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε:

"Η στρεμματική ενίσχυση βάμβακος για το έτος 2014 θα είναι διαθέσιμη από αύριο Τρίτη 17 Μάρτη, αφού ήδη έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαδικασίες. Γραφειοκρατικές και τεχνικές ολιγωρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη στενότητα στην ερμηνεία μίας οδηγίας της ΕΚΤ από την Τράπεζα της Ελλάδος, έγιναν ακόμα μια φορά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση".

Η καθυστέρηση της καταβολής των ενισχύσεων οφείλεται στη μεταφορά ποσού 235 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής