Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας πήγε εκδρομή σε Γρεβενά, Παναγία Σουμελά, Νάουσα και Πλαταμώνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή χθές το Σάββατο 18 Απριλίου σε Γρεβενά, Παναγία Σουμελά, Νάουσα, Κατερίνη και Πλαταμώνα.

Η αναχώρηση έγινε στίς 6:30 τοπρωϊ απο Ιτέα με πρώτη στάση για καφεδάκι στην Καλαμπάκα.
Αμέσως μετά αναχώρησαν για Γρεβενά και απο εκεί συνέχισαν για την Παναγία Σουμελά.

Εκεί προσκήνησαν την Παναγία ξεκουράστηκαν για λίγο και μετά αναχώρησαν για την όμορφη και καταπράσινη Νάουσα και συγκεκριμένα στον Αγιο Νικόλαο.
Εκεί έκαναν στάση 2-3 ώρες για να απολαύσουν τη θέα αλλά και για φαγητό.

Αφού τελείωσαν αναχώρησαν για τον Πλαταμώνα απο Κατερίνη στόν οποίο σταμάτησαν για καφέ και βόλτα στην όμορφη παραλία.
Εκεί έμειναν ξανά για 2-3 ώρες απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους και στήν συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πούλμαν για την επιστροφή μέσω Λάρισας φτάνοντας στήν Ιτέα το βραδάκι.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Τζένη Μακρή και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν και υπόσχονται ακόμα καλύτερες μέρες και εκδρομές με τον Σύλλογο Γυναικών.








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής