Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η "Ιτέα Καρδίτσας" εύχεται στούς υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, η "Ιτέα Καρδίτσας" εύχεται στους υποψηφίους και τις υποψήφιες καλή δύναμη και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν μια δοκιμασία στη ζωή σας που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και έχοντας στο πλευρό σας τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας.

Εύχομαι ολόψυχα το αποτέλεσμα να ανταμείψει στο τέλος τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για τη διεκδίκηση και την υλοποίηση των στόχων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής