Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας του Αντώνη Νικολάου

Με κωμικά κείμενα του μεγάλου συγγραφέα Άντον Τσέχοφ, σε μια ενιαία παράσταση, συνεχίζει η Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας. Το έργο θα είναι έτοιμο σύντομα και φυσικά μ' αυτή την καταπληκτική κωμωδία, θα κάνουμε και τις παραστάσεις της θερινής περιόδου. Παίζουν: Αντώνης Νικολάου, Σωτηρία Χρυσικοπούλου, Πόπη Πλαστήρα, Ανδρέας Ζυγογιάννης, Μαρίνα Γουναροπούλου, Ντέμη Καρδιτσιώτη και Σάκης Παπανικολάου. Ραντεβού λοιπόν σύντομα, αυτή τη φορά με πολύ πολύ γέλιο...

Η Θεατρική Σκηνή ιδρύθηκε το 1991 από τον Αντώνη Νικολάου.
Βρίσκεται στην οδό Ν. Πλαστήρα 66 (τηλ. 24410 76204) όπου εκεί παρουσιάζει και τα έργα της.

Ο θίασος από το 1991 έως σήμερα, παρουσίασε περισσότερα από 60 έργα, μεταξύ αυτών:
"Η κυρά της θάλασσας", "Βρικόλακες" και "Νόρα" Ερρίκου Ίψεν, "Η καταιγίδα" και "Δεσποινίς Τζούλια" Άυγουστου Στρίντμπεργκ, "Η έβδομη μέρα της δημιουργίας" Ιάκωβου Καμπανέλλη, "Το φιντανάκι" Παντελή Χόρν, "Ο λόφος με το σιντριβάνι" Γιάννη Ρίτσου, "Ο θάνατός σου η ζωή μου" Α. Σακελλάριου, "Ευτυχώς τρελάθηκα" Γ. Ρούσσου, "Κόκκινα τριαντάφυλλα, είπες" σε ποιήματα Ελύτη, Ρίτσου, Λειβαδίτη κ.α. καθώς επίσης και πολλά έργα του Αντώνη Νικολάου. ("Μέρες της φωτιάς", "Ένα δάκρυ για την αγάπη", "Η γιαγιά ...παντρεύεται!!!" κ.α).

Τιμήθηκε από την Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων για την προσφορά της στο Ελληνικό θέατρο.
Σκηνοθεσίας και συγγραφής έργου: Αντώνης Νικολάου,
Ερμηνειών: Πόπη Πλαστήρα, Μαρίνα Γουναροπούλου, Αντώνης Νικολάου, Γιώργος Μπλάτσας, Βάσω Μακρή, Παύλος Βησσαρίου. Σκηνικών: Μιχάλης Μασούρας.
Μουσικής επιμέλειας: Αντώνης Νικολάου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής