Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο Δήμος μας γιόρτασε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μαζί με τα Δημοτικά Σχολεία Ιτέας και Φύλλου

Ο Δήμος Παλαμά γιόρτασε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν χθές την Παρασκευή 05-06-2015 από τις 09:00π.μ. έως 12:00π.μ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλαπλές δράσεις, με ζωγραφική, φύτευση φυτών, καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων καθώς και επίδειξη της διαδικασίας κομποστοποίησης.


ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΙΤΕΑΣ & ΦΥΛΛΟΥ
• Κεντρική πλατεία:
Παιχνίδι ζωγραφικής και ενημέρωση για την διαδικασία της κομποστοποίησης σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Ιτέας και Φύλλου.
• Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων  και φύτευση εποχιακών φυτών.
• Επίσκεψη στον Λόφο.
Στην Ιτέα μίλησε για το περιβάλλον η προϊσταμένη περιβάλλοντος του δήμου Παλαμά, κα Τζέλλα Ιωάννα


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής