Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή 19 Ιουλίου σε κοινότητες των Δήμων Παλαμά & Σοφάδων

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιουλίου σε κοινότητες των Δήμων Παλαμά και Σοφάδων καθώς και σε αρδευτικά τμήματα αυτών για λόγους συντήρησης του δικτύου από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Συγκεκριμένα:

Από 08:00 έως 13:00 στις τοπικές κοινότητες Πασχαλίτσας, Λεύκης και Ορφανών, στα αρδευτικά των περιοχών αυτών καθώς επίσης και τμήματα αρδευτικών των περιοχών Γεφύρια, Κυψέλης και Φύλλου (Αμπελώνα).

Σημείωση: Ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής