Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Δημήτρης Μαυριάς: Απο το Φύλλο Καρδίτσας στην Εθνική Νέων και στην Ελίτ της Ευρώπης

Από το Φύλλο της Καρδίτσας ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ελπίδες, φορώντας επίσης τις φανέλες του Ατρόμητου Γεωργικού και της Πασχαλίτσας, δεν άργησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του συντοπίτη προπονητή Σάκη Τσιώλη όταν ο έμπειρος τεχνικός ήταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, καταλήγοντας το καλοκαίρι του 2013 στον Α.Ο. Γλυφάδας που συμμετείχε στο Νότιο Όμιλο της Football League.

Τον Ιανουάριο του 2014, ο Δημήτρης Μαυριάς επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και αποκτήθηκε από την Αναγέννηση, η οποία επένδυσε στην αξία του και του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του μέσω της μεθοδικής δουλειάς των κιτρινόμαυρων.

Η σεζόν που μας πέρασε ήταν η καλύτερη, μέχρι στιγμής, για τον 18χρονο μέσο που προσέλκυσε τα βλέμματα αρκετών ομάδων, αλλά και το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Γκούμα, ο οποίος όχι μόνο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Νέων αλλά τον εμπιστεύτηκε αρκετά στα ματς της φάσης των Ομίλων του Euro U19!


Ως ενεργός ποδοσφαιριστής της Καρδιτσιώτικης ομάδας, ο Μαυριάς κατάφερε να κερδίσει τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα και παρέα με τον παλαιό του συμπαίχτη στην Αναγέννηση, Καραχάλιο, πανηγύρισαν μία σπουδαία επιτυχία, συνυπάρχοντας στην ίδια 11άδα για περίπου 20 λεπτά, στη «γλυκιά» ήττα της Γαλανόλευκης από τους Γάλλους!

Από τα ερασιτεχνικά γήπεδα της Καρδίτσας, στην ιστορικότερη ομάδα του νομού και στην Εθνική Νέων, λοιπόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γέμισε με υπερηφάνεια όχι μόνο τον τόπο καταγωγής του αλλά και όλη την Ελλάδα!



Με την ελπίδα, πάντα, να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης μπροστά στα μάτια των συμπατριωτών του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής