Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Επανέρχεται δριμύτερος ο Ενιπέας Ιτέας

Απο την προσωρινή Διοίκηση του Ενιπέα Ιτέας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Μετά από τα αλλεπάλληλα διοικητικά αδιέξοδα και μπροστά στον κίνδυνο της διάλυσης μιας ιστορικής ομάδας, με μια απόφαση της στιγμής οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας ανέλαβαν δράση παίρνοντας τα ηνία της διοίκησης του Ενιπέα Ιτέας.

Κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές του σωματείου κατάφεραν να συλλέξουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για να συμμετάσχει η ομάδα στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Η προσωρινή διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει νυν και πρώην ποδοσφαιριστές και τους κατοίκους του χωρίου που συμπαραστάθηκαν στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου."

1 σχόλιο:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Μπράβο σας, καλή αρχή

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής