Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη συναυλία όπερας της Bianca D’ Errico στο «Μουσών Μέλαθρον» στον Παλαμά

Μια ενδιαφέρουσα και σπάνια Μουσική βραδιά για τους κατοίκους του Παλαμά και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρεις της ποιοτικής Μουσικής την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά «Μουσών Μέλαθρον».

Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά και σε συνεργασία με το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Η εξαιρετική Ιταλίδα σοπράνο Bianca D’ Errico θα ερμηνεύσει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά ένα πλούσιο πρόγραμμα από άριες των V. Bellini, S. Gastaldon,G. Donizetti, G. Puccini, G. Verdi, U. Giordano, E. Satie, F. P. Tosti, W. A. Mozart καθώς και ιταλικές καντσονέτες την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 στις 9 το βράδυ.
Στο πιάνο συνοδεύει ο Ιταλός Francesco Raddato.

Το όλο πρόγραμμα παρουσιάζει ο διάσημος παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

Η διάσημη Ιταλίδα, Bianca D’ Errico θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον, δύσκολο και υψηλών απαιτήσεων πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα παρακάτω έργα:
V. Bellini:              Vaga Luna
W. A. Mozart:        Voi che sapete (Nozze di figaro)
Vedrai Carino (Don Giovanni)

G. Donizetti:           Rita- Van la casa e l’albergo
                           
G. Puccini:              O mio Babbino caro (Gianni Schicchi)  
                                Si, mi chiamano Mimì (La Boheme)
                                Quando m’en vo’ (La Boheme)
       
G. Verdi:                 Saper vorreste (Un ballo in maschera)
U. Giordano:            E io non ne godevo (La cena delle beffe)
E. Satie:                Je te veux
                            La diva de l’Empire

C. Lombardo:           Il valzer di Frou Frou (La duchessa del Bal Tabarin)

F. P. Tosti:               ‘A Vucchella

S. Gastaldon:           Musica Proibita

Ο Δήμος Παλαμά και ο Πολιτιστικός Οργανισμός θέλοντας να φέρουν σε επαφή τους κατοίκους του Δήμου με πολύ αξιόλογες και ποιοτικές εκδηλώσεις έχουν προσκαλέσει δύο πολύ σημαντικούς Ιταλούς καλλιτέχνες στον Παλαμά.

Η παρουσία του κ. Αλέξη Κωστάλα, ενός σημαντικού πνευματικού ανθρώπου της Ελλάδας, για πρώτη φορά στο Δήμο Παλαμά δίνει ένα ιδιαίτερο κύρος στη συναυλία.

Η ύπαρξη πιάνου με ουρά και μιας αξιοπρεπούς αίθουσας συναυλιών δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης σημαντικών συναυλιών στον Παλαμά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής