Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Χ - άθηκε η ευκαιρία για τον "Ενιπέα"

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας καθώς το γεγονός ότι πέτυχε 3 τέρματα εναντίον του πρωτοπόρου της βαθμολογίας και μάλιστα προηγηθήκαμε 2 φορές τελικά μείναμε στο ισόπαλο 3-3 το οποίο όμως δεν είναι αποτέλεσμα ενέργειων του Αίαντα Καρποχωρίου αλλά δυστυχώς ήταν αποτέλεσμα "κακης" απόφασης.
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά καθώς ο Δούρος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7 .
Κάτι όμως ο ενθουσιασμός του γκολ κάτι η εμπειρία των γηπεδούχων έφερε την άμεση απάντηση για να γραφτεί το 1-1.
Ο Ενιπέας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο όπως σε όλους τους αγώνες πιέζοντας και έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά μην μπορώντας να κάνει το κάτι παραπάνω. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 25 ο Αίαντας πήρε κεφάλι στο σκορ και άρχισε πλέον να κάνει σχέδια ενός εύκολου τρίποντου. Αυτά όμως χάλασαν καθώς ο Χρήστος Μπακάλης αφύπνισε τους παίκτες του και κάνοντας αλλαγές στην διάταξη και στα πρόσωπα της ενδεκάδας έβγαλε την ομάδα πιο επιθετική και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς από απόσταση 30 μέτρων από τον Ζώνα στο 66 και στο 77.

Το παιχνίδι άρχισε πλέον να γίνεται πιο ρευστό και για τις δύο ομάδες με τον Ενιπέα όμως να κρατά το ματς. Η πίεση ψηλά έδωσε χώρους στους κιτρινόμαυρους που είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι με τους Αγγέλου και Παππά αλλά ισάριθμες φορές αστόχησαν. Και όπως λέει η γνωστή ατάκα περί αστοχίας ότι εάν εσύ δεν μπορείς τότε η μπάλα θα κάνει το χατίρι στον άλλον έτσι και έγινε. Όχι όμως από αυτή αλλά από την απόφαση του άρχοντα της αναμέτρησης ο οποίος είδε μόνο αυτός φαντάζομαι πέναλτι στο 85'.
Ο παίκτης του Αίαντα πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το τελικό 3-3 το οποίο αφήνει σίγουρα ικανοποιημένους τους πρωτοπόρους και αφήνει σε εμάς ένα παράπονο για κάτι που αξίζαμε και πότε δεν ήρθε. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε ότι μετά από 4 αγωνιστικές σε πείσμα ορισμένων η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά ανόδου παίζοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο και αφήνοντας μια ελπίδα ότι ίσως να έρθει και η άνοδος

ΚΟΡΜΑΣ,  ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ( 46' ΑΓΓΕΛΟΥ Θ.) ΒΛΙΩΡΑΣ Λ.,  ΛΥΤΡΑΣ,  ΔΟΥΡΟΣ,  ΘΕΟΧΑΡΗΣ,  ΒΛΙΩΡΑΣ Μ.,  ΚΑΤΡΑΚΗΣ,  ΑΓΓΕΛΟΥ Β.,  ΖΩΝΑΣ,  ΠΑΠΠΑΣ.

πηγή: http://enipeasiteas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής