Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Συγκέντρωση Ειδών Διατροφής για το "Χαμόγελο του Παιδιού" απο το Δημοτικό Σχολείο Ιτέας

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο της Ιτέας, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, προκειμένου να συνδράμει τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και άλλα χρηστικά είδη, για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας.

Σας παραθέτουμε  ενδεικτική λίστα προϊόντων:

Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι,  χυμούς.

Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.

Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.

Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης.

Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.
Στο ισόγειο του Σχολείου μας έχουμε τοποθετήσει ήδη ειδικά χαρτόκουτα όπου θα συγκεντρώσουμε τα προϊόντα. Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν ας δείξουμε όλοι μας την Ανθρωπιά και τον Αλτρουισμό μας!                            

          Ο Σύλλογος Διδασκόντων                        Ο Διευθυντής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής