Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εκδρομή στο Καρπενήσι διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας την Κυριακή 29 Νοεμβρίου διοργανώνει ημερήσια απολαυστική εκδρομή στο πανέμορφο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.

Ωρα αναχώρησης 7:00 π.μ
Ωρα άφιξης  11:00 μ.μ

Πληροφορίες - εγγραφές τηλ. 6971894236 Δημήτρη Κοντοβάϊο



Στην αγκαλιά των βουνοκορφών, στην καρδιά της πιο τραχιάς περιοχής της Ρούμελης, θα συναντήσουμε την πιο ορεινή πρωτεύουσα της Ελλάδας...το Καρπενήσι.
Θα μας καλωσορίσει με το θρόισμα των ελάτων του, τη δροσιά των νερών του και το χαμόγελο των κατοίκων του.
Αν σταθείς στις ψηλότερες γειτονιές της Ευρυτανικής πρωτεύουσας και ατενίσεις τον ανοικτό ορίζοντα, θα εκπλαγείς από τον ατέλειωτο κυματισμό των βουνοκορφών που μοιάζει να πάλλεται μπροστά στα μάτια σου προς κάθε κατεύθυνση.
Πολλά ποτάμια, όπως ο Σπερχειός, o Μέγδοβας, ο Αγραφιώτης και ο Αχελώος, πηγάζουν από την περιοχή ή τη διασχίζουν. Ανάμεσα σε ακρώρειες και βαθύσκιωτες χαράδρες, δεκάδες χωριά απλώνουν τις γειτονιές τους.
Το Καρπενήσι θα μπορούσε να είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, αφού η φύση προσφέρει απλόχερα γύρω του χιλιάδες ομορφιές.

Θα είναι μια απο τις ομορφότερες εκδρομές του Συλλόγου μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής