Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Με αφορμή την ανάρτηση του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Ξαναγράφω την ανάρτηση για το θέμα των σχολίων στό Blog.
Αφορμή η ανάρτηση του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας που έκανα ....ΕΔΩ

Άφησα τα σχόλια απο την αρχή στήν "Ιτέα Καρδίτσας" ελεύθερα, με το σκεπτικό να μπορεί να σχολιάζει ο κάθε ένας εντελώς ελεύθερα.
Σωστό ή λάθος...όπως το δεί κανείς απο την σκοπιά του!!!
Ειδικότερα όμως στον Ελληνα, η πολλή ελευθερία βλάπτει τελικά, κάνει μεγάλη ζημιά, και σε αυτόν που την προσφέρει, και σε αυτόν που την "απολαμβάνει".

Θέλεις να σχολιάζεις;...κάνε το σωστά και όπως πρέπει.
Αλλιώς άσε τα σχόλια στην ησυχία τους, και τις φτηνές μαγκιές πίσω από παντελή ανωνυμία για πουθενά αλλού. Στο φινάλε, δεν χρειάζονται σχόλια "ότι να 'ναι", αλλά σχόλια με κάποια αξία.

Εδώ μέσα, μερικοί το έχουν αναγάγει σε ολυμπιακό άθλημα το να βγάζουν τα εσώψυχά τους και μάλιστα ανώνυμα, λες και κάποιος γιατρός, τους συνέστησε ως θεραπευτική αγωγή να σπάνε τα νεύρα των άλλων για να γίνουν αυτοί καλά.
Κατηγορούν και σπιλώνουν πρόσωπα, ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα κι όποιον πάρει ο "χάρος" και μάλιστα ανώνυμα, θρασύδειλα.
Λυπάμαι, δεν θα κάνω κανενός τον ψυχαναλυτή, ούτε το σάκο του μποξ.
Ο καθένας τελικά είναι οτι γράφει.

Άνοιξα το "Ιτέα Καρδίτσας", με πολύ κόπο, για να γράφουμε όλοι μας αυτά που θέλουμε και μας ενδιαφέρουν, επώνυμα και στα πλαίσια κάποιας στοιχειώδους αξιοπρέπειας!
Όποιος δεν συμφωνεί, μπορεί να ανοίξει δικό του, και να βγάλει τα "εσωψυχά" του και την "χολή" του όπως εκείνος επιθυμεί η θεωρεί σωστά.
Ελπίζω σε "ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω..." αυτή τη φορά!!!

Την καλησπέρα μου σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής