Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Διανομή ρυζιού για τούς δικαιούχους κατοίκους του Δήμου Παλαμά

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                            ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ  (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.)    

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΥΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

Στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν διανομής ρυζιού Parboiled σε απόρους της Χώρας», το οποίο υλοποιείται σε εφαρμογή της αριθμ. 33/1752/07-01-2014 (Β΄29) κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, παρελήφθησαν την Παρασκευή 20-11-2015 από την ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. οι ποσότητες ρυζιού Parboiled που αναλογούν στους κατοίκους του Δήμου Παλαμά, που είναι δικαιούχοι του προγράμματος.
Διευκρινίζεται ότι η επιλογή των δικαιούχων του προγράμματος είχε γίνει το 2013 με βάση την υπ’ αριθμ. 279/23460 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Καθορισμός κριτηρίων επιλεξιμότητας τελικών δικαιούχων και φορέων εκπροσώπησης τους του προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ε. Ε.»
       
Η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ. ξεκίνησε ήδη τη διανομή μέσω των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, που παραλαμβάνουν συνολικά τις ποσότητες που αναλογούν στους δικαιούχους συγχωριανούς τους, από το χώρο του ΚΕΓΕ, ενώ από Δευτέρα 23-11-2015 θα μπορούν να προσέρχονται και να παραλαμβάνουν ρύζι οι δικαιούχοι κάτοικοι της πόλης Παλαμά με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Ώρες λειτουργίας 09:00 – 12:00 π.μ.




                                                               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ
                                                                     ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής