Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τήν Τετάρτη στις 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 σας καλούμε όλους και όλες στον Παλαμά (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου) να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της φαντασίας, να ανακαλύψουμε "κρυμμένα μυστικά" που ίσως μας φανούν χρήσιμα στην πραγματικότητα που ζούμε, να μιλήσουμε για παραμύθια και αληθινές ιστορίες, για το παιδί και το βιβλίο με οδηγούς την Ερασμία και τον Εράλντ (ήρωες του βιβλίου της Ελένης Αναστασοπούλου με τίτλο "Το μυστικό της Ερασμίας και του Εράλντ)!

Σας καλούμε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τα Δημ. Σχολεία Παλαμά (1ο,2ο&3ο), οι αντίστοιχοι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και η Σχολική Σύμβουλος 4ης Περιφέρειας Δημ. Εκπ/σης Καρδίτσας.
Ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Αναστασοπούλου, Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Θεσσαλίας, με την ιδιότητά της ως συγγραφέα.

Θέμα της ομιλίας της θα είναι:
"Το μυστικό της Ερασμίας και του Εράλντ: Με αφορμή ένα βιβλίο μιλάμε για τα παιδιά μας".

Θα συζητηθούν θέματα ορίων, στόχων και γενικότερης συμπεριφοράς των παιδιών. Θα αναδειχθεί η σημασία του παραμυθιού για το παιδί, ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής