Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο ΚΑΠΗ Φύλλου

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Φύλλου απο την ΔΗΚΕΠΑ και συνεχίζεται σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαμά.

Η πρόεδρος κα Φωτεινή Καραϊσκου αφού καλωσόρισε τα μέλη είπε:
Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Τσιαδήμο που για ακόμη μια φορά βρίσκεται δίπλα μου και στηρίζει οικονομικά τις δράσεις - δραστηριότητες της ΔΗΚΕΠΑ.
Σας ευχαριστώ κ. Κώστα για την οικονομική κάλυψη της Χριστουγεννιάτικης γιορτής στα μέλη του ΚΑΠΗ Φύλλου, όπου διασκεδασαν και απόλαυσαν το δωρεάν φαγητό.

Στήν γιορτή παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Αντιδήμαρχος Παλαμά Ιάσων Τσιρώνης
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής