Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Την πίτα για το 2016 έκοψε το ΚΑΠΗ Φύλλου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2016 έκοψε το ΚΑΠΗ Φύλλου σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 το πρωϊ μετά τη θεία λειτουργία.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και οι θαμώνες και τα μέλη περίμεναν με αγωνία την κοπή της πίτας μεσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τον τόπο τους, το Φύλλο.

Την πίτα ευλόγησε ο παπάς του χωριού όπου και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη, το Δ.Σ του Συλλόγου αλλά και όλων των παρευρισκομένων.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου αφού ευχαρίστησε τα μέλη ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του καλή δύναμη και υγεία σε όλους
Η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κα Φωτεινή Καραϊσκου ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

Στην Πίτα παρευρέθηκαν επίσης:
O αντιδήμαρχος Παλαμά Αντώνιος Λωρίδας, ο πρόεδρος Τ.Κ. Φύλλου Βαγγέλης Πάσχος και ο Δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κοντοβάϊος.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής