Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Εν μέσω κινητοποιήσεων η Agrotica 2016 - Α.Σ. Καρδίτσας Νέα Ένωση

Εν μέσω των αγροτικών κινητοποιήσεων διεξάγεται η 26η Διεθνής Έκθεση “Agrotica 2016”.
Παρότι η αγορά αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού δε δύναται να αποτελεί σοβαρό κίνητρο σε αυτή την εξοντωτική οικονομικά «συγκυρία», ενδιαφέρον παρουσιάζει η Ημερίδα με θέμα: “Αναπτυξιακές Προκλήσεις για μια Βιώσιμη Εφοδιαστική Αλυσίδα Τροφίμων” που συνδιοργανώνεται από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ & τη ΔΕΘ HELEXPO.

Στελέχη του Συνεταιρισμού της Νέας Ένωσης θα παραστούν την Παρασκευή 29η Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» για την εν λόγω ημερίδα.

Καλούμε όσους παραγωγούς ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμέτοχή άμεσα είτε στα γραφεία του Συνεταιρισμού

Γ.ρ. Λαμπράκη 10, 2ος όροφος, 2441025100

είτε ηλεκτρονικά εδώ   για να εξασφαλίσουν τη δωρεάν είσοδό τους στο χώρο της έκθεσης.

Πρόγραμμα ημερίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής