Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Το ΚΑΠΗ Ιτέας πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη απογευματινή εξόρμηση σε Θέατρο και καφέ

Το ΚΑΠΗ Ιτέας πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη εξόρμηση, στο πλαίσιο των κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου με τη συνοδεία της Αντιδημάρχου Παλαμά και προέδρου ΔΗΚΕΠΑ, Φωτεινής Καραϊσκου τα μέλη του, παρακολούθησαν στη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας του Αντώνη Νικολάου την εξαιρετική παράσταση με τίτλο "Το σπίτι της Μπερνάντα Αλντα".

Το έργο καθήλωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εν λόγω παράσταση και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της. Κατά την έξοδό τους ευχαρίστησαν τούς ηθοποιούς και την πρόεδρο για την ευκαιρία που είχαν να παρακολουθήσουν μια τόσο αξιόλογη παράσταση.
Στή συνέχεια τα μέλη απόλαυσαν το καφεδάκι τους στην όμορφη καφετέρια Del Corso του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Ορέστη Ψαχούλα όπου τους περίμενε προσφέροντας σε όλους καφέ και αναψυκτικά ΔΩΡΕΑΝ.

Η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κα Καραϊσκου ευχαριστεί θερμά τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου κύριο Νικολάου καθώς και τον ιδιοκτήτη του Del Corso κύριο Ψαχούλα για την τόσο όμορφη βραδιά που χάρισαν στην τρίτη ηλικία.
















1 σχόλιο:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Μπράβο!! Στην ποιότητα λέμε ΝΑΙ....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής