Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ο Μορφωτικός Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Παλαμά, "οι Καραγκούνηδες" έκοψε την πίτα του

Ο Μορφωτικός Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Παλαμά, "οι Καραγκούνηδες" πραγματοποίησε την κοπή πίτας,σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση την Παρασκευη το βραδυ 22 Ιανουαρίου με παραδοσιακό γλέντι και χορούς από όλη την Ελλάδα.

Ξεκινώντας τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος Σάκης Παπαθανασίου είπε:
"Μια νέα δυναμική χρονιά ξεκινά με πολύ δράση και πλήθος δραστηριότητες για την μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου των Καραγούνηδων Παλαμά,που αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της νεολαία μας και κρατά άσβεστη τη φλόγα στο πνεύμα των πατροπαράδοτων εθίμων της Παλαμιώτικης Παράδοσης και όλου του Ελληνισμού,"
Ευχήθηκε και ευχαρίστησε όλους.

Επίσης το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου και Αντιδήμαρχος Ιάσων Τσιρώνης, το Δ.Σ του Συλλόγου, συνεχάρηκε το χοροδιδάσκαλο Νώντα Στυλόπουλο για τη σκληρή δουλειά που προσφέρει και το βλέπουμε από τις επιτυχίες των "Καραγκούνηδων" ευχαρίστησε παλιά και νέα μέλη, φίλους και συνεργάτες που πραγματικά κατέκλυσαν ασφυκτικά το κέντρο "Πευκάκια" ακολούθησε η κοπή πίτας που ήταν προσφορά της κα Έφης Ξένου, περσινής τυχερής και ενεργό μέλους του Συλλόγου.
Ακολούθησε γλέντι, με παραδοσιακή μουσική και τραγούδι,έπαιξαν, Μάριος Σαρακατσάνος λαούτο, Λευτέρης Γάλλος βιολί, και Κώστας Κωστούλης κλαρίνο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής